Lotto tulokset 20.05.2023 – Potissa miljoona euroa

Loton seuraavassa arvonnassa, joka pidetään 20. toukokuuta 2023, on jaossa huikea 1 miljoonan euron päävoitto. Tämä on erinomainen tilaisuus kaikille lottoharrastajille ympäri Suomen. Loton jännittävä tunnelma täyttää jälleen ilman odotuksen, kun pelaajat toivovat onneaan ja unelmoivat suuresta voitosta.

Edellisellä kierroksella, kierroksella 19/2023, onnekas pelaaja Mikkelistä vei kotiin jättipotin, joka oli peräti 6,5 miljoonaa euroa. Loton 19/2023 kierroksen oikea numerorivi on 1, 2, 3, 13, 19, 29 ja 33. Lisänumero on 7 ja Plusnumero on 11. Tämä voitto sai varmasti kaikkien huulet hymyyn ja loi suurta jännitystä tuleviin arvontoihin. Mikkeliläisen nettipelaajan elämä muuttui yhdessä yössä, ja tämä voitto osoittaa, että unelmat voivat käydä toteen kenelle tahansa.

Lotto tarjoaa myös muita jännittäviä mahdollisuuksia voittaa. Jokaisessa arvonnassa on useita pienempiä voittoja, ja esimerkiksi edellisellä kierroksella seitsemän pelaajaa sai 6+1 -oikein tuloksen, joka palkittiin 22 139 eurolla. Nämä pienemmät voitot voivat tuoda iloa ja jännitystä pelaajille, jotka ovat lähellä täysosumaa.

Lauantai-Jokerin oikea numerorivi on 1 0 7 4 7 3 4. Jokerista ei löytynyt täysosumia. Yksi rivi oli oikein kuudella numerolla, mikä oikeuttaa 20 000 euron voittoon.

Lauantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Riika 43. Lomatonneja voitettiin yhteensä yhdeksän kappaletta.

Tulevalla viikolla Lotossa on jaossa jälleen 1 miljoonan euron potti. Tämä houkuttelee varmasti runsaasti pelaajia yrittämään onneaan ja tavoittelemaan unelmien täyttymystä.

Tarkista tästä lotto tulokset 20.05.2023 pelattavalla kierroksella.

Loton arvonnat tarjoavat aina jännitystä ja mahdollisuuksia, ja kuka tahansa voi olla seuraava onnekas voittaja.