Lottovoittajan tarina! Tuhlasi 68 miljoonaa dollaria kahdeksassa vuodessa!

Lottovoittajan tarina, joka tuhlasi 174 000 dollaria viikossa ja onnistui kuluttamaan 68,6 miljoonaa dollaria vain kahdeksassa vuodessa.

vinkit kuinka voittaa lotossa
Katso myös vinkit ja tipsit, kuinka sinäkin voit parantaa mahdollisuuksia voittaa Lotossa.

Colin Weir ja hänen vaimonsa Christine voittivat valtavan 277 940 000 dollarin jättipotin vuoden 2011 EuroMillions-arvonnassa. Colin käytti rahaa reippaasti ennen kuolemaansa vuonna 2019. Skotlannista kotoisin oleva Colin osti ylellisiä autoja, sijoitti rahaa suosikkijalkapallojoukkueeseensa ja omisti jopa osuuksia leipomo Greggsissä ja skotlantilaisessa juomassa Irn Bru:ssan.

Sijoitukset olivat osa 20 880 000 dollarin osakeportfoliota. Colin jakoi myös valtavan omaisuutensa yhdessä Christinen kanssa heidän kahden lapsensa, Carlyn ja Jamiensa kanssa ja lahjoitti runsaasti hyväntekeväisyyteen. Hänen kuollessaan 71-vuotiaana verenmyrkytykseen, hän omisti noin 370 880 dollarin arvosta huonekaluja, koruja ja taidetta.

Samalla hänen autokokoelmassaan oli mukana vanha Bentley Arnage ja 60 900 dollarin arvoinen Mercedes Benz V Class -tila-auto. Colin oli intohimoinen raviurheilun harrastaja ja omisti kolme täysiveristä hevosta, mukaan lukien kaksi ruunaa ja yhden irlantilaisen tamman.

Hänellä oli myös varoja noin 6 090 000 dollaria veroparatiisi Man-saarella, noin 696 000 dollarin osuus verovapaista Enterprise Investment -ohjelmista (EIS) ja enimmäismäärä, 87 000 dollaria, sijoitettuna National Savings and Investments Premium Bonds -ohjelmaan.

Colin ja Christine Weir voittivat yli 161 miljoonaa puntaa EuroMillions-jättipotissa. Lähde TheSun

Hänen anteliaisuutensa jatkui yli kuolemansa, sillä tietäessään kuolevansa hän järjesti ylellisen 1 740 000 dollarin jäähyväisjuhlan ystävilleen ja perheelleen muistoksi hänestä. Vieraat nauttivat hummerista, 589 dollarin samppanjasta ja 69 dollarin tryffelikeitosta juhliessaan hyvin elettyä elämää.
Hän omisti 1 914 000 dollarin arvoisen poikamiesboksin erottuaan Christinesta viime vuonna, kun taas Christine säilytti yhteisesti ostamansa 6 090 000 dollarin arvoisen kartanon.
Surevat jonottivat kaduilla Glasgowin hautajaisissa, joissa hän vieraili rakkaan jalkapallojoukkueensa Partick Thistlen kotikentällä viimeisen kerran. Joukkue nimitti katsomon Colin Weirin mukaan nimettyä osaa kunnioittaen häntä Colin Weirin katsomoksi.