Eurojackpot tulokset tänään - Arvonta-aika 22.00

Lotontulokset.com tarjoaa aina viimeisimmät Eurojackpot tulokset tiistaisin ja perjantaisin!

Täältä löydät viimeisimmät Eurojackpotin voittavat numerot, voitonjaon sekä Jokeri tulokset. Sivustomme tarjoaa kattavan tiedon Eurojackpotin tuloksista, säännöistä ja voittavista pelistrategioista, jotka auttavat sinua kasvattamaan voittomahdollisuuksiasi.

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon Eurojackpotin pelaamisesta, jotta voit pelata tietoisesti sen sääntöjen ja eri pelitaktiikoiden avulla. Näin voit kasvattaa mahdollisuuksiasi voittaa pelissä.

Pelaa Eurojackpot -peliä täältä.

Tarkista viralliset Eurojackpot tulokset ja oikeat numerot tästä:

Eurojackpot rivihinta

Yksi rivi maksaa 2 euroa

Eurojackpot peliaika päättyy

Tiistaisin ja perjantaisin klo. 20.00

Eurojackpot arvonta-aika

Tiistaisin ja perjantaisin klo. 22.00

Eurojackpot tulokset arvotaan tänään klo. 22.00

Usein kysytyt kysymykset - Eurojackpot

Eurojackpot on eurooppalainen lottopeli, joka lanseerattiin vuonna 2012. Ensimmäinen arvonta pidettiin 23. maaliskuuta 2012. Peli on pelattavissa kahdeksantoista maassa Euroopassa, mikä tekee voitoista huomattavasti suurempia kuin perinteisessä suomalaisessa lotossa. Mikäli voittajaa ei löydy, potti kasvaa entisestään seuraavalla viikolla. Suurin mahdollinen voitto yhdellä lapulla on jopa 120 miljoonaa euroa.

Eurojackpot on pelattavissa Suomen lisäksi Saksassa, Alankomaissa, Tanskassa, Virossa, Espanjassa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa, Liettuassa, Latviassa, Puolassa, Kroatiassa, Tshekissä, Unkarissa ja Slovakiassa. Viimeisin tulokas on Puola, joka on tarjonnut Eurojackpotia vuodesta 2017 lähtien.

Eurojackpotin idea on peräisin jo vuodesta 2005, jolloin eurooppalaiset rahapeliyhtiöt alkoivat suunnitella yhteistä lottopeliä suurvoittojen jaon mahdollistamiseksi. Lopullinen sopimus Eurojackpotin perustamisesta allekirjoitettiin Helsingissä kesällä 2011. Suomi toimii säännöllisenä arvontapaikkana Eurojackpotille. Pelin kehittäminen eteni nopeasti vuoden 2011 sopimuksen jälkeen, ja Eurojackpotin ensimmäiset arvonnat pidettiin Euroopassa jo keväällä 2012.

Vaikka suurinta mahdollista 120 miljoonan euron jättipottia ei ole vielä voitettu, potti on noussut huimaksi jopa neljätoista kertaa ennen kuin se on voitettu. Neljä kertaa 90 miljoonan euron jättipotti on voitettu Suomessa. Suurin yhdellä lapulla voitettu summa on 91,9 miljoonaa euroa, joka osui Siilinjärvelle. Lapulla oli myös lähes kaksi miljoonaa euroa pienempiä voittoja.

Eurojackpot on melko yksinkertainen lottopeli, joka muistuttaa hyvin paljon perinteistä suomalaista lottoa. Pelissä pelaajan on valittava viidestäkymmenestä numerosta viisi numeroa ja kaksi tähtinumeroa kahdestatoista tähtinumerosta.

Jos valitsemasi numerot vastaavat täysin arvottuja numeroita, pelaaja voittaa päävoiton, joka voi olla suuri. Pienin mahdollinen päävoiton summa on 10 miljoonaa euroa ja suurin mahdollinen summa on 120 miljoonaa euroa.

Voittoja jaetaan myös pienemmistä oikeilla numeroilla ja tähtinumerolla yhdistelmistä. Yhteensä Eurojackpotissa on 12 eri voittoluokkaa, joista jaetaan voittoja.

Voit tarkistaa Eurojackpot tulokset tänään virallisilta Eurojackpotin verkkosivuilta tai tältä sivulta. Tämän päivän tulokset näet myös veikkaus-tulokset.com sivustolta, joka tarjoaa aina uusimmat viralliset oikeat numerot.

Eurojackpotissa pelaajan tulee valita viiden varsinaisen numeron lisäksi myös kaksi tähtinumeroa kahdestatoista numerosta. Joka kierroksella arvotaan viisi oikeaa numeroa ja kaksi oikeaa tähtinumeroa. Päävoiton voittaminen edellyttää aina, että myös kaksi tähtinumeroa ovat oikein.

Eurojackpotin voittolukemat julkaistaan kaksi kertaa viikossa; tiistaisin ja perjantaisin. Peliajat päättyvät kummallakin päivämäärällä kello kahdeksan illalla. Oikeat voittolukemat ovat saatavilla sivuiltamme kello kymmenen illalla. Eurojackpotin arvonta suoritetaan Suomessa ilman poikkeuksia, ja voitontulokset ovat katsottavissa Veikkauksen Eurojackpot-sivustolta. Arvonnan televisiolähetystä ei kuitenkaan ole saatavilla, kuten lottoarvonnassa.

Seuraavan arvonnan rivi tulee jättää klo 01.00 yöllä seuraavana päivänä.

Eurojackpot uudistui merkittävästi 10. lokakuuta 2014, kun Tšekin ja Unkarin liittymisen myötä uusia maita tuli mukaan peliin. Tämän uudistuksen yhteydessä tähtinumeroiden määrä kasvoi kahdeksasta kymmeneen, mikä teki päävoiton saamisesta entistäkin harvinaisempaa, sillä todennäköisyys laski 1:95 344 200:aan. Uudistuksen myötä myös suurten jättipottien määrä kasvoi.

Kaksi oikein tuloksella ei Eurojackpotissa voita mitään. Voittoon tarvitaan vähintään 2+1 tai 1+2 oikein tulos, jolla pelaaja voittaa noin 10€-13€. Nämä ovat pienimmät voitot Eurojakpot pelissä.

Kuinka voittaa Eurojackpotissa - 6 parasta vinkkiä

Eurojackpot on yksi suosituimmista lottopeleistä, joka tarjoaa jättipotteja pelaajille ympäri Eurooppaa. Vaikka voiton mahdollisuudet ovatkin pienet, on silti mahdollista kasvattaa voiton todennäköisyyttä käyttämällä joitain vinkkejä ja temppuja. Katsotaan seuraavaksi läpi kuinka voittaa Eurojackpotissa – 6 parasta vinkkiä.

1. Pelaa enemmän rivejä

Yksi yksinkertaisimmista tavoista kasvattaa voiton todennäköisyyttä on pelata enemmän rivejä. Jokainen lisäpelattu rivi kasvattaa mahdollisuutta voittoon. Vaikka tämä ei takaa voittoa, se voi auttaa kasvattamaan todennäköisyyttä. On erittäin tärkeää kuitenkin pelata maltilla ja pysyä budjetissa.

2. Valitse suuremmat numerot

Toinen temppu voiton todennäköisyyden kasvattamiseksi on valita suuremmat numerot. Monet pelaajat valitsevat pieniä numeroita, kuten syntymäpäivänumeroita. Tämä johtaa usein siihen, että useat pelaajat valitsevat samat numerot. Suurempien numeroiden valitseminen auttaa vähentämään kilpailua ja kasvattamaan voiton mahdollisuuksia.

3. Vältä suoria viivoja ja kuvioita

Monet pelaajat valitsevat numeroita, jotka muodostavat suoria viivoja tai kuvioita. Tämä ei ole suositeltavaa, sillä se tekee numerovalinnoista ennustettavia. Pelaajat, jotka valitsevat sattumanvaraisesti numeroita, ovat todennäköisemmin ainoita voittajia.

4. Pelaa järjestelmää

Eurojackpot-järjestelmä antaa pelaajille paremmat mahdollisuudet voittaa, sillä pelaaja voi valita 5 numeron sijaan 6-12 numeroa. Järjestelmän ideana on, että mitä enemmän numeroita valitset, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Kun valitset useamman numeron, maksat enemmän, mutta samalla sinulla on myös enemmän mahdollisuuksia voittaa. Jos esimerkiksi valitset 12 numeroa, sinulla on yhteensä 924 erilaista yhdistelmää, joilla voit voittaa.

5. Pelaa porukkapelejä

Yksi tapa kasvattaa voiton mahdollisuuksia on pelata porukkapelejä. Tämä tarkoittaa sitä, että useampi pelaaja pelaa yhdessä, jolloin porukkapelin kustannukset jaetaan kaikkien osallistujien kesken. Myös voitot jaetaan kaikkien osallistujien kesken, mutta tästä huolimatta tämä on erittäin kannattavaa etenkin Eurojackpot pelissä, jossa päävoitto voi olla jopa 120 000 000€. Tästä summasta riittää hienosti jaettavaa kaikille porukkapeliin osallistuneille.

6. Pelaa säännöllisesti

Viimeinen mutta ei vähäisin vinkki on pelata säännöllisesti. Pelaajat, jotka pelaavat säännöllisesti, voivat kasvattaa voittomahdollisuuksiaan ajan myötä. Vaikka ei ole taattua, että voitat, sinulla on kuitenkin enemmän mahdollisuuksia voittaa, kun pelaat säännöllisesti.

Eurojackpot ja Jokeri

Eurojackpot ja Jokeri ovat kaksi erillistä lottopeliä Suomessa, jotka järjestää Veikkaus. Vaikka ne ovatkin erillisiä pelejä, ne voidaan pelata yhdessä samalla pelikupongilla. Tämä tarkoittaa sitä, että kun pelaaja ostaa Eurojackpot-kupongin, hän voi lisätä siihen Jokeri-pelin pelattavaksi samalla kupongilla.

Jokeri-pelissä pelaaja valitsee seitsemän numeroa väliltä 0-9. Jos pelaajan valitsemat numerot osuvat oikeassa järjestyksessä arvottuihin numeroihin, pelaaja voittaa päävoiton. Jokerin avulla pelaaja voi myös voittaa muita pienempiä voittoja, vaikka Eurojackpot-pelissä ei olisi voittanutkaan.

Eurojackpotissa taas arvotaan viisi päänumeroa väliltä 1-50 sekä kaksi tähtinumeroa väliltä 1-10. Pelaaja voittaa päävoiton, kun hänen valitsemansa numerot osuvat kaikki oikein arvotun numeron kanssa. Eurojackpot-pelissä on yhteensä 12 voittoluokkaa, joten voittoja voi saada myös pienemmillä osumatarkkuuksilla.

Yhdistämällä Eurojackpotin ja Jokerin pelaaja voi siis kasvattaa voittomahdollisuuksiaan ja voittaa useampia voittoja samalla pelikupongilla.

Jos olet pelannut Tiistai Jokerin tai Perjantai Jokerin ja haluat tarkistaa uusimmat tulokset ja oikean rivin, voit tarkistaa ne tästä:

Eurojackpot tuloksien yhteydessä voi tarkistaa Tiistai Jokerin tai Keskiviikko Jokerin tulokset

Eurojackpot voitonjako

Eurojackpotin voitonjako määräytyy sen mukaan, kuinka monta numeroa ja tähtinumeroa pelaaja onnistuu arvaamaan oikein. Voittosumma jaetaan kaikkien oikein arvanneiden pelaajien kesken.

Eurojackpotissa on yhteensä 12 voittoluokkaa, ja voittosumma vaihtelee sen mukaan, kuinka monta numeroa ja/tai tähtinumeroa pelaaja onnistuu arvaamaan oikein. Jackpot-voiton eli päävoiton saa pelaaja, joka onnistuu arvaamaan kaikki 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa oikein.

Voitonjako vaihtelee myös sen mukaan, kuinka paljon rahaa on pelissä. Mitä suurempi pelipotti on, sitä suuremmat ovat myös voittosummat.

TulosVoitto
5+2 oikeinPotti vähintään 10 000 000 €
5+1 oikeinn. 600 000 €
5 oikeinn. 150 000 €
4+2 oikeinn. 5 000 €
4+1 oikeinn. 310 €
3+2 oikeinn. 155 €
4 oikeinn. 110 €
2+2 oikeinn. 25 €
3+1 oikeinn. 20 €
3 oikeinn. 17 €
1+2 oikeinn. 13 €
2+1 oikeinn. 10 €
JokeriVoittoTuplauksen osuessa
7 oikeinPotti 1 000 000 €Potti 2 000 000 €

Kuinka Eurojackpot eroaa Veikkauksen lotto pelistä?

Eurojackpot ja Veikkauksen Lotto ovat molemmat lottopelejä, joissa pelaaja valitsee tietyn määrän numeroita ja yrittää arvata oikeat numerot arvonnoissa. Kuitenkin näissä kahdessa pelissä on joitakin eroja.

Yksi tärkeimmistä eroista on se, että Eurojackpot on kansainvälinen lottopeli, jota pelataan useissa eri maissa ympäri Eurooppaa, kun taas Veikkauksen Lotto on peli, jota pelataan ainoastaan Suomessa. Tämä tarkoittaa, että Eurojackpotin päävoitot ovat usein huomattavasti suurempia kuin Veikkauksen Lotossa.

Toinen ero on se, että Eurojackpotissa valitaan yhteensä 7 numeroa (5+2), kun taas Veikkauksen Lotossa valitaan 7 numeroa, joista yksi on lisänumero. Tämä tarkoittaa, että Eurojackpotin voittomahdollisuudet ovat erittäin paljon pienemmät kuin Veikkauksen Lotossa, mutta samalla voitot ovat lähes aina todella suuria.

Lisäksi Eurojackpotissa on 12 voittoluokkaa, kun taas Veikkauksen Lotossa on 7 voittoluokkaa. Tämä tarkoittaa, että Eurojackpotissa on enemmän mahdollisuuksia voittaa jotain pienempää summaa kuin Veikkauksen Lotossa.

Tarkista viralliset Veikkauksen Lotto tulokset täältä.

Liittyykö Viking Lotto Eurojackpot peliin?

Viking Lotto ja Eurojackpot ovat kaksi erillistä lottopeliä, eikä niillä ole suoraa yhteyttä toisiinsa. Viking Lotto on kansainvälinen lottopeli, jota pelataan seitsemässä eri maassa, mukaan lukien Suomi, kun taas Eurojackpot on lottopeli, jota pelataan useissa eri maissa ympäri Eurooppaa.

Voit myös tarkistaa Viking Loton viralliset numerot ja oikean rivin täältä.

Mistä kaikkialta voin tarkistaa Eurojackpot tulokset?

Eurojackpotin tulokset voi tarkistaa useasta eri lähteestä. Tässä on muutamia vaihtoehtoja:

  1. Veikkauksen nettisivut: Eurojackpotin viralliset tulokset julkaistaan yleensä Veikkauksen nettisivuilla heti arvonnan jälkeen. Voit tarkistaa tulokset suoraan Veikkauksen sivuilta osoitteessa www.veikkaus.fi.

  2. Tekstiviestipalvelu: Voit tilata Veikkauksen tekstiviestipalvelun, joka ilmoittaa sinulle Eurojackpotin tulokset heti arvonnan jälkeen. 

  3. TV: Eurojackpotin arvonta lähetetään Veikkauksen netti tv:ssä perjantai-iltaisin, joten voit katsoa arvonnan suorana lähetyksenä ja tarkistaa tulokset saman tien.

  4. Soitto Veikkauksen asiakaspalveluun: Jos et pääse tarkistamaan tuloksia netistä tai tekstiviestillä, voit soittaa Veikkauksen asiakaspalveluun ja kysyä tuloksia.

  5. Erilaiset sovellukset: On olemassa useita erilaisia sovelluksia, jotka tarjoavat Eurojackpotin tulokset heti arvonnan jälkeen. Voit ladata nämä sovellukset älypuhelimeesi tai tablettiisi ja tarkistaa tulokset missä ja milloin tahansa.