Viking loton tulokset tänään

Lotontulokset.com tarjoaa aina viimeisimmät Vikingloton tulokset tänään!

Täältä löydät listan uusimmista Viking lotto numeroista, voitonjaon sekä Jokeri tulokset. Sivustomme käsittelee niin Viking lotto tulokset, kuin tietoa Vikingloton säännöistä sekä voittavista pelityyleistä, jotka auttavat sinua kasvattamaan voittomahdollisuuksiasi.

Tarjoamme kaiken tarvitsemasi tiedon, jotta voit pelata Viking lottoa tietoisena sen säännöistä ja erilaisista taktiikoista. Näin voit lisätä mahdollisuuksiasi voittaa kyseisessä pelissä.

Pelaa Viking lottoa täältä.

Tarkista viralliset Viking lotto tulokset ja oikeat numerot tästä:

Viking loton rivihinta

Yksi rivi maksaa 1€ (1,5 euroa plusnumerolla)

Viking lotto peliaika päättyy

Keskiviikkoisin klo. 19.00

Vikinglotto arvonta aika

Keskiviikkoisin klo. 21.00

Viking lotto tulokset tänään näet nopeasti lotontulokset.com sivustolta

Usein kysytyt kysymykset - Viking Lotto

Vikinglotto on lottopeli, jota on tarjottu vuodesta 1993 alkaen. Alun perin se kehitettiin yhteiseksi lottopeliksi Pohjoismaissa. Perinteisen paikallisen loton rinnalle kaivattiin uutta lottopeliä myös muihin pohjoisiin maihin, joka tarjoaisi mahdollisuuden pelata keskellä viikkoa. Esimerkiksi Norjassa paikallisen loton voitot olivat melko pieniä, joten Vikinglotto tarjosi mahdollisuuden voittaa entistäkin suurempia summia.

Pelistä on tarjottu pelimahdollisuus heti alusta lähtien Suomen lisäksi myös Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Islannissa. Sittemmin Vikinglottoa on alettu tarjoamaan myös Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Sloveniassa. Vaikka yhteinen sopimus loton järjestämisestä saatiin nopeasti aikaan vuonna 1992, nimi herätti runsaasti kiistoja. Yksikään ehdotettu nimi ei kelvannut kaikille maille, eikä Vikinglotto varsinaisesti ollut yhdenkään maan suosikki nimi. Lopulta nimeksi valittiin kompromissi, johon kaikki maat suostuivat.

Vikinglotto oli pitkään yksi Suomen suurimmista voittoja jakaneista veikkauspeleistä. Pelin suurin päävoitto on ollut 44 miljoonaa euroa, joka on jaettu useiden voittajien kesken. Yhdellä rivillä on voitu voittaa jopa 35 miljoonan euron potti. Vuoden 2021 uudistuksen jälkeen pelin päävoitto on rajattu 25 miljoonaan euroon, mutta samalla päävoiton voittamisen todennäköisyys on kasvanut.

Vikinglotto on yksinkertainen lottopeli, joka perustuu pelaajan onneen. Pelissä pelaajan tulee valita kuusi numeroa väliltä 1–48 ja yksi vikingnumero väliltä 1–5. Jokaisella viikolla lottokone arpoo kuusi numeroa ja yhden vikingnumeron. Jos pelaajan valitsemat numerot vastaavat täydellisesti arvottuja numeroita, hän voittaa valtavan pääpotin. Päävoitto on tällä hetkellä enimmillään 25 miljoonaa euroa. Pienempiä voittoja jaetaan kolmella oikealla numerolla.

Suomalaispelaajilla on ollut vuodesta 2017 lähtien mahdollisuus valita plusnumero väliltä 1–30. Jos arvottu plusnumero vastaa pelaajan plusnumeroa, kaikki voitot, jotka ovat pienempiä kuin päävoitto, maksetaan viisinkertaisina. Jos rivillä ei ole muita voittoja, pelkkä oikea plusnumero takaa viiden euron voiton.

Vikinglotto-lapulla voi myös osallistua Jokeriin ja Lomatonniin, jotka arvotaan samassa yhteydessä.

Viking Loton tulokset tänään on helppoa ja nopeaa tarkistaa, sillä tältä sivulta näet viralliset oikeat vikinglotto numerot. Ota vain pelaamasi viking lottokuponki esille ja vertaile viking loton oikeita tuloksia pelaamasi riviin ja katso kuinka monta sait oikein.

Jokaisen rivin kohdalla pelaajan tulee nyt valita yksi vikingnumero väliltä 1-5. Jokaisessa arvonnassa yksi vikingnumero arvotaan myös samalta väliltä. Tämä on tuore muutos, sillä ennen vuotta 2021 Vikinglotossa käytettiin kahdeksaa vikingnumeroa.

Jos pelaaja valitsee oikean vikingnumeron, voitot kasvavat huomattavasti verrattuna normaaleihin voittoihin. Päävoiton saaminen edellyttää, että pelaajan kuusi tavallista numeroa ovat oikein ja lisäksi yksi vikingnumero on oikein.

Vikingloton arvonta tapahtuu joka keskiviikko kello 21.00 Suomen aikaa. Toisin kuin muissa suomalaisissa lottopeleissä, Vikingloton arvonta ei tapahdu Suomessa, vaan se suoritetaan aina Norjan Hamarissa. Arvonta lähetetään satelliitin välityksellä suorana lähetyksenä myös muihin osallistujamaihin, mutta Suomessa arvontaa ei ole lähetetty televisiossa vuoden 2017 jälkeen.

Suomen Vikinglotossa käytetään erillistä plusnumeroa, joten sen arvonta tapahtuu viikoittain Suomessa. Plusnumeron arvonta suoritetaan samaan aikaan kuin varsinaisen Vikingloton arvonta Norjassa, joten tulokset ovat aina saatavilla välittömästi.

Vikingloton päävoiton voittomahdollisuus on 1:61 miljoonaa, mikä on vaikeampaa kuin tavallisen Loton 1:15 miljoonaa. Vikinglotossa arvotaan kuusi numeroa 48:sta mahdollisesta numerosta, joten erilaisia rivivaihtoehtoja on noin 61 miljoonaa.

Kun pelaaja onnistuu saamaan kolme numeroa oikein, hän voittaa noin 5 euroa. Vaikka tämä voitto ei olekaan yhtä suuri kuin päävoitto, se voi silti tuoda iloa ja piristystä arkeen. Voiton lunastaminen on helppoa ja nopeaa, sillä voitto maksetaan suoraan pelitilille.

Kuinka voittaa Viking lotossa - 6 parasta vinkkiä

Viking lotto on suosittu arpajaispeli Pohjoismaissa, jossa on mahdollisuus miljoonavoittoihin. Vaikka voittaminen lottopeleissä on aina sattumanvaraista, on olemassa joitakin vinkkejä, jotka voivat auttaa parantamaan voittomahdollisuuksiasi Viking lotossa. Tässä on kuusi vinkkiä:

  1. Pelaa enemmän: Mitä enemmän rivejä pelaat, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa. Pelaa siis useampia rivejä, mutta muista aina pysyä budjetissasi.

  2. Valitse satunnaisia numeroita: Kun valitset numeroita, pyri välttämään yleisimmin pelattuja numeroita, sillä niiden osuessa voitto jakaantuu useammalle pelaajalle, jolloin voittopotti pienenee pelaajaa kohden.

  3. Käytä tilastoja: Tutki Viking loton tilastoja ja selvitä, mitkä numerot ovat esiintyneet eniten ja vähiten. Valitse sen jälkeen numerot, joita ei ole esiintynyt pitkään aikaan.

  4. Pelaa vain “isoilla” kierroksilla: Pelaa vai kierroksilla, joilla päävoitto on suuri. Suuremmalla päävoitolla on yleensä enemmän pelaajia, mutta jos voitat, voit voittaa suuremman summan.

  5. Osallistu porukkapeleihin: Pelaa porukkapelejä, jolloin voit jakaa pelikustannukset muiden pelaajien kanssa. Jos porukkasi voittaa, voitto jaetaan tasaisesti kaikkien pelaajien kesken. Porukkapelissä saat paljon enemmän rivejä käyttöösi.

  6. Pysy järkevänä: Pelaa aina vastuullisesti ja pidä mielessä, että lottopeleissä voittaminen on aina sattumanvaraista. Älä koskaan pelaa enempää rahaa kuin sinulla on varaa menettää.

Viking Lotto ja Jokeri

Viking Lotto ja Jokeri liittyvät toisiinsa siten, että Jokeria voidaan pelata yhdessä Viking Loton kanssa. Kun pelaaja ostaa Viking Lotto -kupongin, hän voi halutessaan lisätä siihen Jokeri-pelin. Jokerin pelaaminen maksaa ylimääräisen pienen summan, mutta se antaa pelaajalle mahdollisuuden voittaa vielä suurempia voittoja.

Viking Lotto -arvonnassa arvotaan seitsemän päänumeroa ja kaksi lisänumeroa. Jos pelaaja saa kaikki seitsemän päänumeron oikein, hän voittaa päävoiton. Jokerissa taas arvotaan seitsemän numeroa, joista yksi on päänumero ja loput ovat lisänumeroita. Jokerissa voi voittaa päävoiton oikein arvaamalla kaikki seitsemän numeroa oikein.

Kun pelaaja pelaa Jokeria yhdessä Viking Loton kanssa, hänen Jokeri-rivinsä numeroita verrataan Viking Loton arvontaan ja Jokerissa voitetaan ylimääräisiä voittoja, jos pelaajan Jokeri-rivissä on samoja numeroita kuin Viking Loton arvonnoissa. Jokerissa voi voittaa jopa miljoonia euroja, jos kaikki seitsemän numeroa osuvat oikein.

Jos olet pelannut Keskiviikko Jokeria ja haluat tarkistaa uusimmat tulokset ja oikean rivin, voit tarkistaa ne tästä:

Viking Loton voitonjako

Viking Loton voitonjako riippuu siitä, kuinka monta numeroa pelaaja on onnistunut arvaamaan oikein. Voitonjako on jaettu useampaan voittoluokkaan, joista jokainen luokka sisältää tietyn määrän oikeita numeroita.

Seuraavassa on esimerkki Viking Loton voittoluokista ja niiden voittojen jakautumisesta:

TulosVoittoPlusnumeron osuessa
6+1 oikeinPotti vähintään miljoona euroa 
6+0 oikeinn. 200 000 €n. 1 000 000 €
5+1 oikeinn. 15 000 €n. 75 000 €
5+0 oikeinn. 1 000 €n. 5 000 €
4+1 oikeinn. 52 €n. 260 €
4+0 oikeinn. 26 €n. 130 €
3+1 oikeinn. 10 €n. 50 €
3+0 oikeinn. 5 €n. 25 €
Plus oikein5 €

Päävoiton suuruus vaihtelee arvonnan mukaan, mutta se on yleensä useita miljoonia euroja. Voitot jaetaan tasan kaikkien voittoluokan voittajien kesken, ja jos voittajia on useampia kuin yksi, voitonjako pienenee vastaavasti.

Kuinka Viking Lotto eroaa Eurojackpot pelistä?

Viking Lotto ja Eurojackpot ovat kaksi erilaista kansainvälistä lottopeliä, joita pelataan eri maissa Euroopassa.

Viking Lotto on vanhempi peli ja sitä pelataan useissa Pohjoismaissa, kuten Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, sekä myös Baltian maissa. Viking Lotossa arvotaan seitsemän päänumeroa ja kaksi lisänumeroa. Pelissä on yhteensä kuusi eri voittoluokkaa, ja päävoitto voi nousta useisiin miljooniin euroihin.

Eurojackpot on nuorempi peli, joka on suunniteltu pelattavaksi useassa eri maassa Euroopassa. Eurojackpotin pelimekaniikka on hieman erilainen kuin Viking Loton. Pelissä arvotaan viisi päänumeroa ja kaksi tähtinumeroa. Eurojackpotissa on yhteensä 12 eri voittoluokkaa, ja päävoitto voi nousta jopa 90 miljoonaan euroon asti.

Vaikka pelimekaniikka on erilainen, molemmat pelit tarjoavat pelaajille mahdollisuuden voittaa suuria summia rahaa. Pelien suosio riippuu usein siitä, kuinka suuri päävoitto on arvonnassa ja kuinka usein päävoittoja jaetaan.

Tarkista viralliset Eurojackpot tulokset täältä.

Liittyykö Veikkauksen Lotto Viking lotto peliin?

Viking Loton lisäksi Veikkauksen tarjoamista lottopelivaihtoehdoista suosituin on kotimainen Veikkauksen Lotto. Veikkauksen Lottoa pelataan kerran viikossa ja sen päävoitto on yleensä muutamia miljoonia euroja. Pelin voittoluokkia on seitsemän, ja voitot jaetaan pelaajien kesken sen mukaan, kuinka monta oikein arvattua numeroa pelaajalla on.

Veikkauksen Loton tulokset julkaistaan jokaisen arvonnan jälkeen Veikkauksen verkkosivuilla, Veikkaus-sovelluksessa ja teksti tv:ssä. Tulokset sisältävät arvotut numerot sekä voittajien määrän ja voittojen suuruudet eri voittoluokissa. Lisäksi Veikkauksen Lottoon voi liittää erilaisia lisäpelejä, kuten Plus-numeron, Tuplausmahdollisuuden tai Järjestelmän, jotka antavat pelaajalle lisämahdollisuuksia voittojen saamiseksi.

Voit myös tarkistaa Loton viralliset numerot ja oikean rivin täältä.

Mistä kaikkialta voin tarkistaa Viking Loton tulokset?

Viking Loton tuloksia voi tarkistaa monista eri lähteistä. Yksi tapa on tarkistaa tulokset Veikkauksen omalta sivustolta veikkaus.fi. Toinen vaihtoehto on käyttää Veikkauksen virallista mobiilisovellusta, joka on ladattavissa App Storesta tai Google Play -kaupasta. Lisäksi Viking Loton tuloksia voi tarkistaa erilaisilta kolmannen osapuolen sivustoilta, kuten veikkaus-tulokset.com. Viking Lotto tulokset tänään on mahdollista tarkistaa esimerkiksi tekstiviestillä tai puhelinpalvelun kautta Veikkauksen asiakaspalvelusta.