Lotontulokset.com

Eurojackpotin päävoitto osui yhdelle onnekkaalle saksalaispelaajalle


Tiistain arvonnassa Eurojackpotin päävoitto osui yhdelle onnekkaalle saksalaispelaajalle. Potti oli kasvanut 18. elokuuta asti, jolloin se viimeksi voitettiin.

Seuraava Jackpot 42 miljoonaa

  1. syyskuuta suoritetun arvonnan voittonumerot olivat 8, 18, 26, 38, 39, ja lisänumerot olivat 4 ja 12. Yhteensä voittajia oli 481 616, joten varmista, että tarkistat lippusi huolellisesti nähdäksesi, kuulutko voittajiin.

Päävoiton täysi summa on 65 950 426,80 euroa, ja voittava lippu ostettiin Pohjois-Rhein-Westfaliasta, Saksasta. Voittajalla on kolme vuotta arvonnasta lunastaa voittonsa. Lunastusehdot vaihtelevat jokaisessa osallistujamaassa, joten siirry sivulle “Kuinka lunastaa” saadaksesi lisätietoja prosessista voiton sattuessa.

Tämä arvonta näyttää olleen erityinen, sillä päävoittaja sai kaksi ylimääräistä osumaa toiselle voittoluokalle. Tämä tarkoittaa, että hän vie kotiin yhteensä 66 151 897,20 euroa. Lisäksi henkilö, joka osti yhdeksän riviä samoilla voittonumeroilla, voitti toisen voittoluokan palkinnon. Onnekas voittaja saa yhteensä 906 616,80 euroa, tehdessään hänestä melkein miljonäärin.

Yhteensä 18 toisen voittoluokan palkintoa jaettiin eri paikkoihin: Saksaan, Alankomaihin ja Tanskaan.

Tässä arvonnassa oli jotain erityistä myös siksi, että kolmannen voittoluokan palkinto oli sama kuin toisen voittoluokan palkinto. Neljä Eurojackpotin osallistujaa Baden-Württembergistä, Baijerista, Mecklenburg-Etä-Pommerista ja Italiasta voittivat kunkin 100 735,20 euroa.

Vuoden alusta lähtien Eurojackpotin ensimmäinen palkinto on voitettu 13 kertaa. Saksa vaikuttaa onnekkaalta osallistujamaalta, sillä yhdeksän voittajaa 13:sta oli saksalaisia. Muut voittajamaat tänä vuonna olivat Suomi, Tanska, Tšekki ja Puola.